Месец: м.г

Избери СРЕЌАИзбери СРЕЌА

На сите ни се познати изреките„Какви ти се мислите, таков ти е животот“ или „Она

Денови на култура во КратовоДенови на култура во Кратово

Општина Кратово ги реализира традиционалните Денови на култура. 11 Јуни (недела) – Централен настан на